Website Irene’s coachpraktijk Meppel

Voor Irene’s coachpraktijk Meppel verzorgde Webdesign Meppel een nieuwe Responsive Website.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://irenescoachpraktijk.nl/

 

Over Irene’s coachpraktijk Meppel

In mijn praktijk sluit ik aan bij jouw vraag / doel; ik vraag door, ik spiegel en ik maak patronen zichtbaar. Mijn methodieken sluiten aan bij jouw coachvraag. Daarnaast kijk ik vooruit, waarbij ik met jou meekijk wat jij nodig hebt om in de praktijk aan de slag te kunnen gaan.

Mijn kracht ligt in het vergroten van jouw zelfvertrouwen of dat nu op het gebied is van coaching in algemene zin, persoonlijke groei, stress- en burnoutbegeleiding, loopbaanbegeleiding en / of bijles Nederlands.

Waarom Irene als Coach?

Ik werk vanuit een liefdevolle en empathische houding. Ik ben betrokken en oordeelvrij en ik maak zichtbaar wat ik belangrijk vind en hoe ik werk. Mijn werkwijze komt daarin transparant en gelijkwaardig over. In mijn verwachtingen en rol ben ik helder, waardoor ik duidelijkheid en veiligheid breng.

Als coach sluit ik aan bij jouw vraag / doel; ik vraag door, ik spiegel en ik maak patronen zichtbaar. Mijn methodieken sluiten aan bij jouw coachvraag. Daarnaast kijk ik vooruit, waarbij ik met jou meekijk wat jij nodig hebt om in de praktijk aan de slag te kunnen gaan. Mijn kracht ligt in het vergroten van jouw zelfvertrouwen.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.