Full Stack Development

Vergroot uw online impact met onze Fullstack Development-diensten. Wij leveren hoogwaardige webapplicaties met een naadloze gebruikerservaring en krachtige functionaliteit. Bereik uw digitale doelen vandaag nog!".

Plan een kennismaking

Full Stack Development

Vergroot uw online impact met onze Fullstack Development-diensten. Wij leveren hoogwaardige webapplicaties met een naadloze gebruikerservaring en krachtige functionaliteit. Bereik uw digitale doelen vandaag nog!".

Plan een kennismaking

Freelance PHP Developers / Ontwikkelaars

Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform . Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende internet oplossingen.

Of het nu gaat om websites, huisstijl ontwikkeling, presentaties, nieuwsbrieven een informatieve internetsite, een nieuwssite / magazine of een website om te winkelen(webwinkel / webshop). Bij Webdesign Meppel  / DVM Groep bent u aan het juiste adres.

Door de intensieve samenwerking met verschillende specialisten waaronder grafisch ontwerpers, PHP/SQL/CSS programmeurs, een tekstschrijver en een fotograaf kunnen wij een breed dienstenpakket bieden om op maat uw vraag en in uw behoefte te voorzien.

Wij gaan voor maatwerk, kwaliteit en een passende prijs! En uiteraard begeleiding en support. U staat er niet alleen voor!

Dit plan voeren we niet alleen uit, Webdesign Meppel beschikt over een vast netwerk van uitvoerders: ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen, noem maar op. Met deze professionals bedenken we het plan.Webdesign Meppel begeleidt dit hele proces en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Kortom we nemen al uw zorgen uit handen.. U heeft dus één vast aanspreekpunt. Wel zo helder.

Wij komen graag in contact met Freelance PHP Developers / Ontwikkelaars

We zijn op zoek naar een professionele Junior / Medior PHP developer met een aantal jaar ervaring op het gebied van PHP/HTML/CSS/JS.

Het betreft een intensieve samenwerking op freelance-basis. Hierbij zal jij dan de schakel zijn om deze wensen te realiseren. Je bent vrij om te werken met andere opdrachtgevers maar er wordt verwacht dat je op korte termijn opdrachten kan realiseren wanneer dit wordt gevraagd. Wanneer de / samenwerking eenmaal goed verloopt, ben je ons aanspreekpunt voor alle binnenkomende aanvragen.

Wij werken voornamelijk voor midden-en kleinbedrijven. Maar zijn ook actief voor grote nationale / internationale spelers.  Wij ontvangen aanvragen voor apps, koppelingen, cloud diensten, nieuwe websites / webshops en  aanpassingen optimalisatie van bestaande websites / webshops. Daarnaast zijn wij een vraagbaak voor verschillende andere diensten op grafisch gebied en online marketing.

Werkwijze van DVM Groep is te kenmerken door in haar tools, de  kennis, visie en effectiviteit te combineren met een uitzonderlijk gebruikersgemak. Door veel aandacht aan design en klantbeleving te geven, is het ons gelukt software te ontwikkelen dat voor allerlei soorten mensen bereikbaar is geworden.

Oplossingen doen we in maatwerk-projecten waarbij we complexe werkprocessen automatiseren. Ons credo: zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Dat geldt voor ons als bedrijf en voor jou als ontwikkelaar. DVM Groep is geheel open van structuur zodat het makkelijk, snel en prettig werkt om projecten te realiseren. Wij zoeken voor de doorontwikkeling van DVM GRoep en zijn projecten, de internationalisering en maatwerk-projecten een:

Junior / Medior die ondersteund kan worden door DVM Groep

Als PHP ontwikkelaar zet je je kennis en creativiteit in voor het bouwen van de innovatieve webbased software van DVM Groep. Met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van onze producten.

De ontwikkelaars kunnen rekenen op ondersteuning als ze dat nodig hebben, men krijgt de gelegenheid om onderling (tussen de developers) contact leggen voor discussie en brainstormen en zodat we van elkaar kunnen leren.

  • PHP 5+
  • OOP
  • Ervaring met Webdevelopment (PHP en JavaScript) en database development (MySQL en MS SQLServer)
  • Kennis van JAVA (Android development) is een pré
  • MySQL
  • Javascript
  • HTML5
  • jQuery (pre)
  • Bootstrap (pre) / Zurb Foundation (pre)

Gezocht profiel:
PHP, HTML, CSS, Jquery, Javascript,Bootstrap