Bent u klaar voor uw maatwerk website / webshop?

Webdesign Meppel is een ontwerpbureau dat zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform.

Plan een kennismaking

Bent u klaar voor uw maatwerk website / webshop?

Webdesign Meppel is een ontwerpbureau dat zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform.

Plan een kennismaking

Opencart Webshop maken en starten MKB

Opencart Webwinkel Webshop starten vanaf € 899,00

U kunt uw eigen webshop starten vanaf € 899,00. Bij Webdesign Meppel maken wij namelijk gebruik van handige software om uw Webwinkel / Webshop zo snel en professioneel mogelijk op te zetten. Het is dan wel zo eerlijk dat u alleen betaalt voor het verrichte werk! Er zijn veel webdesign bedrijfjes die beweren dat ze voor € 500,00 of minder wel voor u een Webwinkel / Webshop kunnen starten. Onze mening daarin is dat het dan een “13 in een dozijn product is ” daarmee kunt u zich niet onderscheiden in uw niche markt. Dat wilt u toch ook niet?  “goedkoop is op de langere termijn duurkoop” met alle gevolgen van dien.

U zorgt voor de koffie,
wij voor een advies

Persoonlijk contact, daar draait het bij ons om. Want een goede oplossing voor u, zoeken we het liefste met u. Wij kijken per project naar wat u als klant nodig heeft en spelen daar op in.

Dat kan een visitekaartje op internet zijn, een animatie, flyers, een nieuwe huisstijl, grafisch ontwerp / vormgeving, een responsive website, maar ook een complete webshop / webwinkel. We komen bij u langs en al pratende komen we gezamenlijk tot een plan.

Dit plan voeren we niet alleen uit, Webdesign Meppel ( Cloud Retailing ) beschikt over een vast netwerk van uitvoerders: ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen, noem maar op.

Met deze professionals bedenken we het plan. Webdesign Meppel begeleidt dit hele proces en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Kortom we nemen al uw zorgen uit handen. U heeft dus één vast aanspreekpunt. Wel zo helder.

Opencart Webshop

Opencart is een open source webwinkel applicatie. Met behulp van CSS en de modulaire opbouw kan de webwinkel helemaal naar de wens van de gebruiker aangepast worden. Opencart is een lichtgewicht programma wat weinig schijfruimte nodig heeft.

Waarom kiezen voor een Opencart Webshop?

Waarom kiezen voor een Opencart Webshop?

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer veel modules (extensies) beschikbaar
  • Veel templates beschikbaar of eigen template mogelijk
  • Meertalig
  • Multi-shop (meerdere webwinkels vanaf 1 login beheren)
  • Eenvoudig aan te passen
  • Zoekmachine geoptimaliseerd

Klanten zeggen

Super creatieve klantvriendelijke webdesigner! Zeker een aanrader! Frank Wellink heeft ons met heel veel passie, bezieling en inzet ontzorgd en op weg geholpen. Het resultaat is een website waar we enorm trots op zijn!

Vlotte reacties en goed mee te sparren. Ideeën altijd welkom en wordt ook over nagedacht en uitgevoerd zoals klant het wil.

Zijn betrokkenheid het meedenken vanuit zijn kennis wat mogelijk is om de zaak tot een succes te maken, dat vind ik wel heel mooi aan Frank, het mee denken een beetje in jouw schoenen gaan staan en daarvanuit advies geven en het uitwerken. Veel ideeën dat is eigenlijk waar we mee begonnen..