Bedrijfsfotografie en product fotografie

U zorgt voor de koffie,
wij voor een Fotograaf

Persoonlijk contact, daar draait het bij ons om. Want een goede oplossing voor u, zoeken we het liefste met u. Wij kijken per project naar wat u als klant nodig heeft en spelen daar op in. Dat kan een visitekaartje op internet zijn, een animatie, flyers, een nieuwe huisstijl, grafisch ontwerp / vormgeving, een responsive website,  maar ook een complete webshop / webwinkel.

We komen bij u langs en al pratende komen we gezamenlijk tot een plan. Fotografie is een belangrijk onderdeel van het visualiseren van uw website of huisstijl. Wij werken nauw samen met Dick Middendorp.

Dick is sterk en erg professioneel in alle facetten van fotografie. Tevens is hij zeer sterk in bedrijfsfotografie, product fotografie en in het maken van bedrijfsprofielen.

Locatiefotograaf Dick Middendorp is geboren in ‘t Harde en getogen in Groningen. Hij woont in Meppel en werkt door het hele land op locatie, zowel binnen als buiten. Hij heeft een passie voor mensen en voor de natuur en zet zijn passie graag om in beeld.

Hij werd gegrepen door de fotografie op zijn 22e. Tijdens werkzaamheden voor Staatsbosbeheer voer hij op de Waddenzee, op ms De Harder. Hij bekeek de prachtige natuur op de Wadden door de ogen van een meevarende fotograaf. Hij heeft de camera daarna nooit meer losgelaten en ontwikkelde zich tot professioneel fotograaf met een praktijk die nog altijd groeit.

Ik probeer mensen te raken met mijn foto’s. Het zijn niet zomaar kiekjes. Mijn foto’s vertellen een verhaal en roepen iets op. Ze zetten aan tot nadenken, je kunt er niet gewoonweg aan voorbij gaan.

Zeer tevreden klanten

Al meer dan dertig jaar houdt Dick Middendorp zich bezig met fotografie. Hij is een bevlogen fotograaf die zijn vak tot in details beheerst, van het maken van de foto tot het eindproduct. Als één van de weinige fotografen maakt hij niet alleen de foto, maar bewerkt het beeld en drukt zelf af.

Uw opdracht is bij Dick Middendorp in goede, vaardige handen. Het resultaat mag er zijn. Hij neemt geen genoegen met tevreden klanten maar streeft naar zeer tevreden klanten

Onze Professionals


Frank Wellink

Lees meer

Frank Wellink

Frank is een zeer klantgerichte professional met uitstekende analytische vaardigheden op het gebied van online en fysiek ondernemen. Hij onderhoudt directe communicatielijnen, luistert aandachtig naar de behoeften van klanten en levert creatieve en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij hun bedrijfsvoering.


Hielke Valkenburg

Lees meer

Hielke Valkenburg

Grafische vormgeving, marketing en social media expert.
Als de drijvende kracht achter Junto Media sinds 2014, heeft Hielke meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector en daarnaast in het versterken van de online zichtbaarheid voor ondernemers. Zijn specialistische vaardigheden omvatten online marketing, UX-design en webdesign, waarmee hij ondernemers ondersteunt in hun digitale groei en succes.


Pascal Boks

Lees meer

Pascal Boks

Maatwerk webdesign en development.
Pascal heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van webdesign en in het ontwikkelen van maatwerk internetoplossingen zoals websites, webshops en webapplicaties. Ook adviseert en ondersteunt Boksie in alle voorkomende processen op het gebied van internet. Denk hierbij hosting oplossingen, migraties en probleemoplossing van bestaande webapplicaties.

Carlien Tanahatoe Mijn naam is Carlien Tanahatoe, vrouw van Jamie en samen hebben wij drie prachtige kinderen. Vanuit mijn eigen opvoeding heb ik weinig meegekregen van het geloof. Echter was ik wel altijd nieuwsgierig naar God, hier wist ik tenslotte niets over. Wat is het verhaal precies, wie is Hij? Maar ook: wat houdt geloven eigenlijk in? Toen ik mijn man ontmoette begonnen deze vragen belangrijker te worden. Dit is alweer tien jaar geleden. Af en toe ging ik weleens mee naar een dienst, dit was niet altijd dezelfde gemeente. Wat ik hierin vooral merkte bij mezelf is dat het me vaak benauwde. Mensen kwamen vrij snel op me af met vragen en het voelde hierin voor mij alsof ik direct een keuze moest maken. Ik ben vanuit mezelf nieuwsgierig, wil ontdekken en ervaren. Maar soms wel vanaf de zijlijn. Op mijn eigen tempo wat voor mij prettig voelt. Die openheid mistte ik vaak als ik eens een dienst bezocht. Deze ruimte is er bij De Pelgrimsweg. Je mag gewoon zijn wie je bent. Je welkom voelen, maar vooral ook vragen kunnen stellen of bespreken waar je tegenaan loopt als mens in jou eigen reis. Om dit nu samen met mijn man, Simone & Andries vorm te mogen geven vind ik heel mooi.