[one_half]Deze website heeft ook tot doelstelling het ter beschikking stellen van nieuws, blogs en andere wetenswaardigheden, die de maker Frank Wellink bezig houdt.

De nieuwsbronnen en copyright rechten van beeld- of video materiaal worden altijd genoemd De website van Webdesign Meppel wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Frank Wellink streeft naar juistheid, actualiteit en volledigheid van alle informatie, producten en diensten op deze website. Frank Wellink garandeert echter niet dat de inhoud van https://webdesignmeppel.nl juist of volledig is.

Ondanks alle aan de samenstelling van de https://webdesignmeppel.nl Website bestede zorg, kan noch de webmaster, noch Frank Wellink, aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout die in deze website zou kunnen voorkomen of voor de gevolgen van het gebruik van de webdesign meppel website.

Ook is zij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het onverhoopt niet beschikbaar zijn van deze website.Frank Wellink aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen vanaf of die verwijzen naar de webdesignmeppel site.

Bronvermeldingen nieuws  en van nieuwsartikelen zijn o.a.: distrifood, vleesmagazine, retailactueel, agrarisch dagblad, vlees, anp, novum, retailnews, FD, NRC, NU, AD, de Telegraaf, emerce, distrifood, boerderij,flexmarkt, flexnieuws.[/one_half] [one_half_last][/one_half_last]