Bent u klaar voor uw maatwerk website / webshop?

Webdesign Meppel is een ontwerpbureau dat zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform.

Plan een kennismaking

Bent u klaar voor uw maatwerk website / webshop?

Webdesign Meppel is een ontwerpbureau dat zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform.

Plan een kennismaking

Veelgestelde vragen

De kosten voor het creëren van een website zijn afhankelijk van diverse factoren.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte website met een CMS, of geef je de voorkeur aan een Wordpress-website? Hoeveel pagina's moeten er op de website komen? Is SEO-optimalisatie voor de website gewenst? Overweeg je om een offerte aan te vragen?

Bij Webdesign Meppel bieden wij advies op maat en ontwikkelen we precies wat het beste aansluit bij jouw behoeften. We zorgen er tevens voor dat de website SEO-geoptimaliseerd is, zodat je online beter vindbaar bent.

De prijzen voor het opzetten van een webshop variëren en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze omvatten het gekozen platform, benodigde functionaliteiten, ontwerp, hosting, betalingsgateway en eventuele extra diensten.

Een reeks e-commerce platforms, zoals WooCommerce, Magento, Shopify, Prestashop en anderen, zijn beschikbaar. Elk platform heeft zijn eigen prijsstructuur en bijkomende kosten voor uitbreidingen.

Over het algemeen liggen de kosten voor het lanceren van een eenvoudige webshop tussen enkele honderden euro's en enkele duizenden euro's. De uiteindelijke prijs hangt af van hoe complex de webshop is en welke extra functies en uitbreidingen je kiest.

Houd in gedachten dat de initiële opzetkosten niet de enige financiële overweging zijn. Terugkerende kosten, zoals hosting, domeinregistratie, onderhoud, marketing en eventuele API Koppelingen, dragen bij aan het totale budget. Daarom is het belangrijk om een realistisch budget vast te stellen en zorgvuldig te selecteren welke functies en diensten cruciaal zijn voor de groei en het succes van je webshop.

Tevens adviseren wij om een Webshop te starten en in fases uit te bouwen mee te laten groeien met omzet groei. Het is dan meetbaar en schaalbaar en u spreid investering kosten.

Bij Webdesign Meppel begrijpen we deze uitdagingen en helpen we je graag met advies op maat om jouw webshop optimaal te ontwikkelen. Onze expertise omvat niet alleen het bouwen van de webshop, maar ook het zorgen voor SEO-optimalisatie, tekst schrijven om je online zichtbaarheid te vergroten.

WooCommerce is een populaire open-source plugin voor het bouwen van e-commerce websites op het WordPress platform. Met WooCommerce kunnen gebruikers hun WordPress website omzetten in een volledig functionele online winkel, waar ze producten of diensten kunnen verkopen. De plugin biedt tal van functies voor het beheren van producten, bestellingen, betalingen, voorraadbeheer en verzending.

WooCommerce heeft ook een grote gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die regelmatig nieuwe extensies, thema's en add-ons ontwikkelen om de functionaliteit en het uiterlijk van de plugin uit te breiden. Dit maakt het een zeer flexibele oplossing voor verschillende soorten e-commerce websites.

Een maatwerk website of webshop is een website of webshop die speciaal voor een klant is ontworpen en gebouwd. In tegenstelling tot een standaard website of webshop, die vaak gebruik maakt van sjablonen en templates, wordt een maatwerk website/webshop volledig op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften en wensen van de klant te voldoen.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een maatwerk website/webshop wordt vaak rekening gehouden met de specifieke bedrijfsdoelstellingen, merkidentiteit, gebruikerservaring, functionaliteit en andere vereisten van de klant. Hierdoor kunnen maatwerk websites en webshops een unieke uitstraling hebben en op maat gemaakte functionaliteit bieden die niet beschikbaar is op standaard websites of webshops.

Maatwerk websites en webshops kunnen duurder zijn dan standaard websites of webshops, maar ze bieden vaak meer mogelijkheden en flexibiliteit en kunnen uiteindelijk leiden tot betere resultaten voor het bedrijf.

Een op maat gemaakte website of webshop biedt aanzienlijke voordelen vergeleken met een standaard WordPress/WooCommerce-website. Bij Webdesign Meppel (Digital Value Marketing) beschikken we over uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte websites en webshops die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften en doelen van onze klanten. Hier zijn enkele voordelen van een op maat gemaakte website of webshop:

• Unieke functionaliteit: Een op maat gemaakte website of webshop biedt volledig op maat ontwikkelde functionaliteiten die niet beschikbaar zijn op standaardplatforms zoals WordPress of WooCommerce. Onze ervaren ontwikkelaars kunnen op maat gemaakte e-commerce functionaliteiten ontwerpen en implementeren, zoals integraties met externe systemen, aangepaste afrekenprocessen of specifieke prijsberekeningen.

• Schaalbaarheid: Een op maat gemaakte website of webshop kan worden ontworpen met het oog op toekomstige groei en uitbreiding. Dit betekent dat de site eenvoudig kan worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en integraties zonder de beperkingen van een standaardplatform. We verzekeren dat jouw website of webshop flexibel is en gemakkelijk kan worden aangepast aan de evoluerende behoeften van je groeiende bedrijf.

• Flexibiliteit: Een op maat gemaakte website of webshop biedt meer ontwerp- en ontwikkelingsflexibiliteit. Onze ontwerpers werken samen met jou om een website of webshop te ontwikkelen die naadloos aansluit bij de visie en doelen van jouw bedrijf. We optimaliseren de site voor een optimale gebruikerservaring en zorgen ervoor dat het volledig in lijn is met jouw merkidentiteit.

• Veiligheid: Een op maat gemaakte website of webshop kan worden ontwikkeld met een hoog niveau van beveiliging en betrouwbaarheid, doordat er geen gebruik wordt gemaakt van open-sourcecode. Hierdoor is de site minder vatbaar voor beveiligingsrisico's zoals hacks en malware. We waarborgen dat jouw website of webshop veilig en betrouwbaar is, zodat je met een gerust hart kunt opereren.

Hoewel de initiële kosten voor het ontwikkelen van een op maat gemaakte website of webshop mogelijk hoger zijn dan voor een standaardplatform, biedt het op de lange termijn aanzienlijke voordelen. Bij Webdesign Meppel (Digital Value Marketing) nemen we de optimalisatie voor zoekmachines (SEO) serieus. Hierdoor wordt je beter zichtbaar in zoekresultaten. Met onze diepgaande ervaring en expertise op het gebied van SEO, garanderen we een hoge ranking voor jouw website of webshop in zoekmachines, wat leidt tot verhoogd verkeer, conversies en succes voor jouw onderneming.

Zeker, het is haalbaar om zelf een webshop te creëren. Verschillende platformen, zoals Shopify, WooCommerce, Prestashop en Magento, kunt u gebruiken om uw eigen webshop op te zetten. Deze platformen zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke interfaces en hulpmiddelen om het proces van webshop-creatie te vereenvoudigen en te stroomlijnen.

Het is echter van belang om te realiseren dat het bouwen van een webshop aanzienlijke tijd en inzet kan vereisen, vooral wanneer u geen ervaring hebt in webontwikkeling en webdesign. U dient aandacht te besteden aan aspecten zoals de selectie van het juiste sjabloon of ontwerp, het instellen van betalings- en verzendmethoden, voorraadbeheer en het optimaliseren van de webshop voor zoekmachines (SEO).

Bovendien moet u overwegen of u de nodige technische ondersteuning kunt bieden om uw webshop operationeel te houden, inclusief software-updates en het oplossen van technische problemen. Indien u onzeker bent over het uitvoeren van deze taken, kan het verstandig zijn om een professionele webdesigner of -ontwikkelaar aan te nemen om u bij te staan in het opzetten en beheren van uw webshop.

Kortom, het is zeker mogelijk om zelf een webshop te bouwen, maar het is van groot belang om alle aspecten zorgvuldig te overwegen alvorens te beginnen.

Bij Webdesign Meppel begrijpen we de complexiteit van dit proces en staan we klaar om u te assisteren met onze expertise. We zorgen niet alleen voor het creëren van uw webshop, maar ook voor SEO-optimalisatie om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid groeit.

Het opzetten van een goede webshop vereist een combinatie van factoren, zoals een aantrekkelijk ontwerp, gebruikersvriendelijkheid, veilige betalingsmogelijkheden en effectieve marketing. Hier zijn enkele belangrijke stappen om te volgen bij het maken van een goede webshop:

  • Kies het juiste e-commerce platform: Er zijn verschillende e-commerce platforms beschikbaar, zoals WooCommerce, Shopify, Magento, enzovoort. Het is belangrijk om het juiste platform te kiezen dat past bij uw specifieke behoeften en vereisten.
  • Ontwerp en navigatie: Het ontwerp van de webshop moet aantrekkelijk en overzichtelijk zijn en de navigatie moet intuïtief en gemakkelijk te gebruiken zijn. Gebruikers moeten snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.
  • Productinformatie: Zorg ervoor dat u de producten duidelijk en beknopt beschrijft, inclusief de prijs, afbeeldingen en eventuele kenmerken en specificaties.
  • Veilige betalingsopties: Zorg ervoor dat uw webshop veilige betalingsmogelijkheden biedt, zoals creditcardbetalingen en PayPal. Dit helpt uw klanten om vertrouwen te hebben in uw webshop en de aankopen te voltooien.
  • Mobiele vriendelijkheid: Zorg ervoor dat uw webshop ook mobielvriendelijk is, omdat veel klanten tegenwoordig hun mobiele apparaten gebruiken om online te winkelen.
  • SEO-optimalisatie: Zorg ervoor dat uw webshop goed is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat potentiële klanten u gemakkelijk kunnen vinden. Gebruik relevante zoekwoorden en -zinnen op uw webshop-pagina's en zorg voor een goede interne linkstructuur.
  • Marketing: Gebruik verschillende marketingkanalen, zoals social media, e-mailmarketing en betaalde advertenties om uw webshop te promoten en meer bezoekers en verkopen te genereren.

Door deze stappen te volgen, kunt u een goede webshop maken die aantrekkelijk, gebruikersvriendelijk en veilig is, en die uw klanten een positieve winkelervaring biedt.

Het is het beste om een professioneel webdesignbureau, zoals Webdesign Meppel, in te schakelen voor het maken van een webshop. Webdesign Meppel heeft ervaring in het maken van succesvolle webshops en kan u helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van het juiste e-commerce platform tot het ontwerpen van de webshop en het implementeren van veilige betalingsmogelijkheden. Bovendien kan Webdesign Meppel u adviseren over de beste SEO- en marketingstrategieën om uw webshop te promoten en meer verkopen te genereren. Met de hulp van Webdesign Meppel kunt u erop vertrouwen dat uw webshop perfect in orde is en klaar is om klanten te ontvangen.

Kort samengevat:
• Eerst moet u het juiste e-commerce platform kiezen.
• Zorg voor een aantrekkelijk ontwerp en een goede navigatie.
• Zorg ervoor dat uw productinformatie duidelijk en beknopt is.
• Bied veilige betalingsmogelijkheden.
• Zorg ervoor dat uw webshop ook mobielvriendelijk is.
• Optimaliseer uw webshop voor zoekmachines.
• Gebruik verschillende marketingkanalen om uw webshop te promoten.

Webdesign Meppel biedt diensten aan om bedrijven te helpen bij het maken van hun gewenste webshop en het bereiken van hun doelstellingen. Ze hebben een team van professionals met expertise op het gebied van webdesign, webontwikkeling en digitale marketing die de klant kunnen ontzorgen en ondersteunen bij elke stap van het proces.

Webdesign Meppel werkt samen met de klant om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen en ontwikkelt vervolgens een op maat gemaakte webshop die past bij hun merk en bedrijf. Ze zorgen ervoor dat de webshop gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren is, en ze bieden ook ondersteuning bij het configureren van betalingen, verzendingen en andere technische aspecten.

Bovendien biedt Webdesign Meppel ook ondersteuning bij digitale marketing en SEO-optimalisatie om ervoor te zorgen dat de webshop een maximale zichtbaarheid en verkeer krijgt. Dit alles zorgt ervoor dat de klant zich kan concentreren op hun bedrijfsvoering en zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van het runnen van een webshop.

Kortom, als u op zoek bent naar een partner om u te helpen bij het maken van uw gewenste webshop en het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen, dan kan Webdesign Meppel een goede keuze zijn. Ze hebben de expertise en ervaring om u te ontzorgen en te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Dat is geen probleem. Bij ons kun je in deelfacturen betalen. Na oplevering en akkoord van de eerste fase ( concept) en akkoord. sturen wij een factuur. Daaropvolgend afhankelijk van de grootte van het project de volgende factuur.

In overleg met u gaan we dat afspreken.

Als bedrijf wil je online goed gevonden worden en daarom is SEO-optimalisatie van groot belang. Vindbaarheid is een must om online omzet of fysieke omzet in jouw winkel te genereren. Bij Webdesign Meppel zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops in WordPress/WooCommerce en we weten als geen ander hoe belangrijk het is om hoog te scoren in zoekmachines. We zorgen ervoor dat jouw website of webshop hoog wordt geoptimaliseerd(SEO)voor de zoekmachines in Meppel en omgeving, en in heel Noord Nederland.

Met onze uitgebreide kennis van SEO en ons inzicht in de markt, zorgen we ervoor dat jouw website of webshop hoog scoort in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit betekent meer verkeer naar jouw website, meer conversies en meer succes voor jouw bedrijf. We richten ons op het optimaliseren van de belangrijkste SEO-factoren, zoals technische optimalisatie, content creatie en linkbuilding, zodat jouw website of webshop een voorsprong krijgt op de concurrentie.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van jouw website of webshop, dan ben je bij Webdesign Meppel aan het juiste adres. Met onze expertise op het gebied van WordPress/WooCommerce en SEO-optimalisatie, zorgen we ervoor dat jouw website of webshop niet alleen mooi en functioneel is, maar ook optimaal is geoptimaliseerd voor SEO.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Verhoog de efficiëntie van jouw bedrijf met Cycle software en Webdesign Meppel! Ons team van experts is gespecialiseerd in het maken van naadloze webshop koppelingen met het krachtige Cycle softwarepakket. Door de mogelijkheden van Cycle software te combineren met onze expertise in webdesign en digitale marketing, kunnen wij jouw bedrijf helpen om de concurrentie voor te blijven.

Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakte oplossing of een efficiënte standaard koppeling, wij hebben de kennis en ervaring om jouw bedrijf te helpen groeien.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij oplossingen op maat die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Webdesign Meppel jou kan helpen meer klanten aan te trekken en meer omzet te genereren met Cycle software!

Haal het maximale uit Winstore met Webdesign Meppel! Onze experts weten precies hoe ze jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen met een naadloze webshop koppeling.

Door het combineren van de krachtige functionaliteit van Winstore met onze ongeëvenaarde ervaring in webdesign en digitale marketing, kunnen wij jouw online verkoop naar ongekende hoogten stuwen.

Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakte oplossing of een efficiënte standaard koppeling, wij hebben de kennis en ervaring om jouw bedrijf te helpen groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Webdesign Meppel jou kan helpen meer klanten aan te trekken en meer omzet te genereren met Winstore!

Bij Webdesign Meppel gaan we verder dan enkel het ontwerpen van websites. Onze expertise reikt tot het naadloos verbinden van uw online bedrijf met essentiële diensten. We hebben een specialisatie in het leveren van geavanceerde API-koppelingen, die uw e-commerce onderneming verbinden met gerenommeerde namen zoals PostNL, DHL, Booking.com en Bol.com.

Middels onze API-integraties worden uw logistieke processen geoptimaliseerd. Uw klanten kunnen profiteren van real-time verzendinformatie en vlekkeloze transacties, wat resulteert in een verhoogde klanttevredenheid. Bovendien verminderen we uw administratieve last door naadloze integraties te verzorgen met boekhoudprogramma's zoals Snelstart en Visma.

Ons team van ervaren ontwikkelaars begrijpt de complexiteit van het bouwen en onderhouden van API-koppelingen. We waarborgen een efficiënte en probleemloze samenwerking tussen uw webshop of online platform en verschillende externe diensten. Dit stelt u in staat om uw aandacht te richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij de technische details voor u verzorgen.

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare partner die niet alleen uw webshop optimaliseert, maar ook strategisch meedenkt, neem dan gerust contact met ons op. Ontdek hoe Webdesign Meppel u kan ondersteunen bij het aantrekken van meer klanten en het genereren van meer omzet.

Maak van jouw webshop een geoliede machine met onze op maat gemaakte API-koppelingen! Of je nu werkt met Woocommerce, Magento, Opencart, Prestashop, Shopify of een op maat gemaakt platform, wij bieden de koppelingen die je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien.

Onze experts van Webdesign Meppel (Digital Value Marketing) hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte koppelingen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën.

Met onze koppelingen kun je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren, jouw voorraad bijhouden en jouw klantenervaring verbeteren. En het beste van alles? Wij bieden betaalbare oplossingen die passen bij elk budget.

Maar ook ons eigen Webshop Platform brengen wij graag onder de aandacht.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om te groeien en te bloeien!

Bij Digital Value Marketing behaalt u meer online/offline conversie en rendement.

DVM staat voor "Digital Value Marketing"

De professionals van Digital Value Marketing zorgen ervoor dat uw bedrijfsresultaat verbetert en wordt geoptimaliseerd door optimale inzet van digitale media zowel online alsook offline, zoals uw website, webshop, campagnes en uw (social) media uitingen. Door het verhogen van de waarde van uw (digitale) marketing-instrumentarium. Dat is Digital Value Marketing!

U gebruikt uw website /webshop en andere (social) media en advertising kanalen om uw dienstverlening, dienst, of product via internet te promoten. Met als doel de conversie naar orders en klanten te vergroten.

Wij willen u helpen (en kunnen u helpen), ondersteunen en ervoor zorgen dat uw website/ webshop bezoekers niet alleen rondkijken maar ook doorklikken voor een concrete afspraak of direct een order of vraag naar een dienst kunnen plaatsen. Conversie ofwel omzet!

Om dat te bereiken hebben wij pakketten samen gesteld die de toegankelijkheid naar uw toekomstige klant via uw website / webshop naar uw concrete dienstverlening, dienst, product vergroten. Onze aanpak hebben hun waarde al bewezen bij veel van onze andere tevreden klanten.

Graag helpen wij u eerst door uitvoering van een (quick) scan dat u inzicht oplevert in de ruimte voor verbetering van de inzet van uw digitale marketing-instrumenten. Uw visie is daarbij leidend en bepaalt samen met het analyseresultaat de keuze voor optimalisatie door het afnemen van een of meerdere pakketten. Wij denken met u mee, adviseren en implementeren al uw wensen.

Daarnaast werken wij altijd samen met u en voor. Het gehele proces doen wij samen. Actief met resultaat!

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend toelichtend gesprek of een quick scan van uw digitale marketing-instrumentarium? Bel met Frank op 06 41 51 77 77 om een afspraak te maken. Wij houden van de persoonlijke aanpak.

DVM Groep

Één aanspreekpunt voor de gehele (online) marketing van jouw bedrijf.
De DVM Groep bestaat uit een team van gedreven professionals op het gebied van marketing, reclame, (web)design, fullstack webdevelopment en hosting, die jou willen helpen aan meer online en offline conversie.

Digital Value Marketing Groep.

Bij Digital Value Marketing zijn we experts in het optimaliseren van de resultaten van jouw bedrijf. Of het nu gaat om jouw website, webshop, online en offline campagnes of (social) media-uitingen, wij zorgen ervoor dat jouw digitale media optimaal worden ingezet om de waarde van jouw marketinginstrumenten te verhogen. Dat is waar Digital Value Marketing voor staat!

Jij wilt jouw diensten, producten of services promoten via jouw website, webshop en social media kanalen, zodat je meer klanten kunt bereiken en meer omzet kunt genereren. En dat is waar wij jou bij willen helpen! We zorgen ervoor dat jouw websitebezoekers niet alleen rondkijken, maar ook daadwerkelijk een afspraak maken, een bestelling plaatsen of informatie aanvragen.

We hebben pakketten samengesteld die ervoor zorgen dat jouw toekomstige klanten gemakkelijker toegang hebben tot jouw dienstverlening, producten of services via jouw website en webshop. Onze aanpak heeft zich al bewezen bij vele andere tevreden klanten en we willen jou graag dezelfde voordelen bieden.

Naar Website

Overweeg je om je online aanwezigheid te versterken? Bij Webdesign Meppel / DVM Groep brengen we je de voordelen van samenwerking op maat. Onze betrokkenheid en expertise stellen je in staat om jouw digitale doelen te bereiken op een efficiënte en doordachte manier.

1. Persoonlijk Contact Staat Voorop: We begrijpen dat elk project uniek is en daarom staat persoonlijk contact bij ons voorop. Jouw ideeën en visie zijn het hart van onze samenwerking. Onze professionals luisteren actief en werken samen om een oplossing te creëren die perfect past bij jouw behoeften.

2. Brede Expertise Onder Één Dak: Bij Webdesign Meppel / DVM Groep beschikken we over een scala aan expertisegebieden. Of het nu gaat om Fullstack Development, Webdesign, Hosting Grafisch Ontwerp, Online Marketing, Social Media Beheer, Tekstschrijven of Fotografie, we hebben alle benodigde specialisaties in huis om je te ondersteunen.

3. Eerste Aanspreekpunt: Gemak en efficiëntie zijn essentieel in een samenwerking. Daarom bieden we je één eerste aanspreekpunt. Dit zorgt voor duidelijke communicatie, snelle antwoorden en een gestroomlijnd proces.

4. 7 Dagen Per Week Bereikbaar: We begrijpen dat jouw project niet stopt bij een 9-tot-5 schema. Daarom zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Dit geeft je de gemoedsrust dat we altijd beschikbaar zijn om te ondersteunen, ongeacht wanneer je ons nodig hebt.

5. Scherpe Marktconforme Tarieven: Bij Webdesign Meppel / DVM Groep streven we naar eerlijke en transparante tarieven. Onze tarieven zijn scherp en concurrerend in de markt, zodat je kunt profiteren van hoogwaardige diensten zonder je budget te overschrijden.

6. Diverse Branches, Frisse Blik: Onze kracht ligt in het feit dat we actief zijn in diverse branches. Dit stelt ons in staat om met een frisse en brede blik naar jouw dienst of product en de vermarkting daarvan te kijken. Hierdoor bieden we innovatieve ideeën en op maat gemaakt advies, zonder overbodige franje.

Wanneer je ervoor kiest om met Webdesign Meppel / DVM Groep samen te werken, kies je voor meer dan alleen een dienstverlener. Je kiest voor een partner die jouw visie omzet in tastbare resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen groeien in de digitale wereld.

Google introduceert Duet AI-assistent voor Workspace-gebruikers

Google heeft de Duet AI-assistent beschikbaar gemaakt voor alle Workspace-gebruikers. Hoewel de functie al enige tijd in bèta was, kunnen nu alle betalende Workspace-gebruikers profiteren van Duet. Deze AI-assistent is in staat om diverse taken uit te voeren, zoals het maken van vergaderingsnotities, het samenvatten van documenten en het automatisch uitvoeren van specifieke taken binnen applicaties op basis van kunstmatige intelligentie.

Duet AI is nu beschikbaar voor alle betalende Workspace-gebruikers, maar het is niet gratis. Voor grotere teams geldt een tarief van dertig dollar per gebruiker per maand. Google onderzoekt nog hoe ze prijzen kunnen vaststellen voor kleine bedrijven en individuele gebruikers.

Binnen de context van Workspace-programma's is Duet AI een overkoepelende term voor talloze functies die worden aangedreven door kunstmatige intelligentie. Enkele voorbeelden die Google in een blogpost noemt, zijn onder andere het maken van notities tijdens een videovergadering en het versturen van een samenvatting naar alle deelnemers, alsook de mogelijkheid voor de AI om namens de gebruiker deel te nemen aan een vergadering en vooraf opgestelde notities door te geven. Bovendien wordt de naam Duet ook gebruikt voor diverse kleine functies in bijvoorbeeld Meet, waar de AI automatisch de belichting of het geluid kan aanpassen.

Workspace zal ook worden uitgerust met een ingebouwde chatbotfunctie in specifieke apps, waar gebruikers vragen kunnen stellen op basis van Duet AI. De functionaliteit van Duet zal op relevante momenten verschijnen als een apart menu, terwijl het in andere gevallen een onderliggende technologie zal zijn voor nieuwe functies in Workspace-apps.

De aankondiging van deze features vond plaats tijdens de ontwikkelaarsconferentie I/O in mei. Sindsdien heeft Google de tools in een bètafase gehad. Het bedrijf benadrukt dat Duet geen data van werknemers zal gebruiken om Google-modellen te trainen zonder toestemming.

Als bedrijf wil je online goed gevonden worden en daarom is SEO-optimalisatie van groot belang. Vindbaarheid is een must om online omzet of fysieke omzet in jouw winkel te genereren. Bij Webdesign Meppel zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops in WordPress/WooCommerce en we weten als geen ander hoe belangrijk het is om hoog te scoren in zoekmachines. We zorgen ervoor dat jouw website of webshop hoog wordt geoptimaliseerd(SEO)voor de zoekmachines in Meppel en omgeving, en in heel Noord Nederland.

Met onze uitgebreide kennis van SEO en ons inzicht in de markt, zorgen we ervoor dat jouw website of webshop hoog scoort in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit betekent meer verkeer naar jouw website, meer conversies en meer succes voor jouw bedrijf. We richten ons op het optimaliseren van de belangrijkste SEO-factoren, zoals technische optimalisatie, content creatie en linkbuilding, zodat jouw website of webshop een voorsprong krijgt op de concurrentie.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van jouw website of webshop, dan ben je bij Webdesign Meppel aan het juiste adres. Met onze expertise op het gebied van WordPress/WooCommerce en SEO-optimalisatie, zorgen we ervoor dat jouw website of webshop niet alleen mooi en functioneel is, maar ook optimaal is geoptimaliseerd voor SEO.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Bij Digital Value Marketing behaalt u meer online/offline conversie en rendement.

DVM staat voor "Digital Value Marketing"

De professionals van Digital Value Marketing zorgen ervoor dat uw bedrijfsresultaat verbetert en wordt geoptimaliseerd door optimale inzet van digitale media zowel online alsook offline, zoals uw website, webshop, campagnes en uw (social) media uitingen. Door het verhogen van de waarde van uw (digitale) marketing-instrumentarium. Dat is Digital Value Marketing!

U gebruikt uw website /webshop en andere (social) media en advertising kanalen om uw dienstverlening, dienst, of product via internet te promoten. Met als doel de conversie naar orders en klanten te vergroten.

Wij willen u helpen (en kunnen u helpen), ondersteunen en ervoor zorgen dat uw website/ webshop bezoekers niet alleen rondkijken maar ook doorklikken voor een concrete afspraak of direct een order of vraag naar een dienst kunnen plaatsen. Conversie ofwel omzet!

Om dat te bereiken hebben wij pakketten samen gesteld die de toegankelijkheid naar uw toekomstige klant via uw website / webshop naar uw concrete dienstverlening, dienst, product vergroten. Onze aanpak hebben hun waarde al bewezen bij veel van onze andere tevreden klanten.

Graag helpen wij u eerst door uitvoering van een (quick) scan dat u inzicht oplevert in de ruimte voor verbetering van de inzet van uw digitale marketing-instrumenten. Uw visie is daarbij leidend en bepaalt samen met het analyseresultaat de keuze voor optimalisatie door het afnemen van een of meerdere pakketten. Wij denken met u mee, adviseren en implementeren al uw wensen.

Daarnaast werken wij altijd samen met u en voor. Het gehele proces doen wij samen. Actief met resultaat!

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend toelichtend gesprek of een quick scan van uw digitale marketing-instrumentarium? Bel met Frank op 06 41 51 77 77 om een afspraak te maken. Wij houden van de persoonlijke aanpak.

DVM Groep

Één aanspreekpunt voor de gehele (online) marketing van jouw bedrijf.
De DVM Groep bestaat uit een team van gedreven professionals op het gebied van marketing, reclame, (web)design, fullstack webdevelopment en hosting, die jou willen helpen aan meer online en offline conversie.

Digital Value Marketing Groep.

Bij Digital Value Marketing zijn we experts in het optimaliseren van de resultaten van jouw bedrijf. Of het nu gaat om jouw website, webshop, online en offline campagnes of (social) media-uitingen, wij zorgen ervoor dat jouw digitale media optimaal worden ingezet om de waarde van jouw marketinginstrumenten te verhogen. Dat is waar Digital Value Marketing voor staat!

Jij wilt jouw diensten, producten of services promoten via jouw website, webshop en social media kanalen, zodat je meer klanten kunt bereiken en meer omzet kunt genereren. En dat is waar wij jou bij willen helpen! We zorgen ervoor dat jouw websitebezoekers niet alleen rondkijken, maar ook daadwerkelijk een afspraak maken, een bestelling plaatsen of informatie aanvragen.

We hebben pakketten samengesteld die ervoor zorgen dat jouw toekomstige klanten gemakkelijker toegang hebben tot jouw dienstverlening, producten of services via jouw website en webshop. Onze aanpak heeft zich al bewezen bij vele andere tevreden klanten en we willen jou graag dezelfde voordelen bieden.

Naar Website

Overweeg je om je online aanwezigheid te versterken? Bij Webdesign Meppel / DVM Groep brengen we je de voordelen van samenwerking op maat. Onze betrokkenheid en expertise stellen je in staat om jouw digitale doelen te bereiken op een efficiënte en doordachte manier.

1. Persoonlijk Contact Staat Voorop: We begrijpen dat elk project uniek is en daarom staat persoonlijk contact bij ons voorop. Jouw ideeën en visie zijn het hart van onze samenwerking. Onze professionals luisteren actief en werken samen om een oplossing te creëren die perfect past bij jouw behoeften.

2. Brede Expertise Onder Één Dak: Bij Webdesign Meppel / DVM Groep beschikken we over een scala aan expertisegebieden. Of het nu gaat om Fullstack Development, Webdesign, Hosting Grafisch Ontwerp, Online Marketing, Social Media Beheer, Tekstschrijven of Fotografie, we hebben alle benodigde specialisaties in huis om je te ondersteunen.

3. Eerste Aanspreekpunt: Gemak en efficiëntie zijn essentieel in een samenwerking. Daarom bieden we je één eerste aanspreekpunt. Dit zorgt voor duidelijke communicatie, snelle antwoorden en een gestroomlijnd proces.

4. 7 Dagen Per Week Bereikbaar: We begrijpen dat jouw project niet stopt bij een 9-tot-5 schema. Daarom zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Dit geeft je de gemoedsrust dat we altijd beschikbaar zijn om te ondersteunen, ongeacht wanneer je ons nodig hebt.

5. Scherpe Marktconforme Tarieven: Bij Webdesign Meppel / DVM Groep streven we naar eerlijke en transparante tarieven. Onze tarieven zijn scherp en concurrerend in de markt, zodat je kunt profiteren van hoogwaardige diensten zonder je budget te overschrijden.

6. Diverse Branches, Frisse Blik: Onze kracht ligt in het feit dat we actief zijn in diverse branches. Dit stelt ons in staat om met een frisse en brede blik naar jouw dienst of product en de vermarkting daarvan te kijken. Hierdoor bieden we innovatieve ideeën en op maat gemaakt advies, zonder overbodige franje.

Wanneer je ervoor kiest om met Webdesign Meppel / DVM Groep samen te werken, kies je voor meer dan alleen een dienstverlener. Je kiest voor een partner die jouw visie omzet in tastbare resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen groeien in de digitale wereld.