Bent u klaar voor uw maatwerk website / webshop?

Webdesign Meppel is een ontwerpbureau dat zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform.

Plan een kennismaking

Bent u klaar voor uw maatwerk website / webshop?

Webdesign Meppel is een ontwerpbureau dat zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform.

Plan een kennismaking

Woocommerce Webshop koppelen aan voorraad kassa, Winstore, Cyclesoftware

Koppel uw Woocommerce Webshop met uw Winkel voorraad

Door uw Webshop te koppelen aan uw voorraad van uw winkel of bedrijf optimaliseert u uw bedrijfsprocessen door volledige synchronisatie tussen Woocommerce en uw Software pakket. Deze innovatieve koppeling biedt maximale vrijheid; u beslist welke onderdelen u synchroniseert. U profiteert van centraal beheer en realtime overzicht. Uw webshop koppeling vermindert de kans op fouten en verhoogd daardoor uw conversie, is meer omzet. en verlicht de administratieve druk, zodat u zich kunt focussen op succesvol online ondernemen. Maar ook tijd over houdt voor het offline ondernemen

  • Realtime overzicht
  • Interval synchronisatie
  • Flexibel in te stellen
  • Ongelimiteerd koppelen
  • Besparing loonkosten
  • 24 / 7 Support

Webdesign Meppel,  professionals in de ontwikkeling van uw Webshop en of Webwinkel, Website of huisstijl. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleid ondernemers in het MKB segment bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform. Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende internet oplossingen.

Of het nu gaat om websites, huisstijl ontwikkeling, presentaties, nieuwsbrieven een informatieve internetsite, een nieuwssite / magazine of een website om te winkelen (webwinkel / webshop). Bij Webdesign Meppel bent u aan het juiste adres.

Door de intensieve samenwerking met verschillende specialisten waaronder grafisch ontwerpers, PHP/SQL/CSS progRammeurs, een tekstschrijver en een fotograaf kunnen wij een breed dienstenpakket bieden om op maat uw vraag en in uw behoefte te voorzien.

Wij gaan voor maatwerk, kwaliteit en een passende prijs! En uiteraard begeleiding en support. U staat er niet alleen voor!

Het begin, u zorgt voor de koffie en wij voor het online advies op maat.

Wij brengen als eerste uw behoefte en vraag in kaart en gaan in een uitgebreid gesprek van ongeveer 1 uur uw doelstelling in kaart brengen. Op basis daarvan doen wij meerdere voorstellen waarin u een uitgebreide keuze heeft, wat het beste bij u past.

Bij ons hoort u geen moeilijke termen die u niet begrijpt. nee, wij maken het voor u begrijpelijk en toegankelijk met resultaat!

Uw eigen internetsite onderhouden/beheren?

Uw eigen internetsite onderhouden/beheren is makkelijker dan u denkt. Met bijna alle mogelijheden waar u of uw bedrijf behoefte aan heeft. Vaak wordt een internetsite opgezet tegen hoge kosten en is daarbij niet echt gebruiksvriendelijk. Wij kunnen een Internetsite voor u opzetten die gebruiksvriendelijk is, toekomstgericht, meerdere eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden heeft en uiteraard tegen een scherpe prijs! U kunt alle teksten, foto`s en bij een webwinkel artikelen en prijzen zelf beheren. Mocht u daar geen tijd voor hebben en zich bezig willen houden met uw “core business” dan nemen wij dat graag bij u uit handen.

Uw huidige internetsite laten restylen?

” Mijn internetsite heeft een verjongingskuur nodig: beelden opfrissen, opbouw vereenvoudigen, andere / moderne look(uitstraling), betere navigatie(gebruiksvriendelijk), gegevens updaten. Of een nieuwe huis stijl? Maar wie wil mij helpen?” Geef het aan ons aan en wij verzorgen het voor u!

Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden voor uw internetsite zijn eigenlijk onbeperkt en is erg afhankelijk van wat voor doelstelling u heeft met de internetsite. Een aantal mogelijkheden op rij: makkelijk nieuwsbrieven of mailing versturen, contact formulieren, offerte aanvraag formulieren, foto presentaties, slideshows in flash, document management, of uw administratie bijhouden e.d. Dit zijn maar een paar voorbeelden wat er allemaal mogelijk is. Op maat is ons uitgangspunt. dat betekent voor u. Een internetsite die door u zelf te onderhouden is, support en ondersteuning van onze zijde en een scherp de prijs.

Wat zijn de kosten en wat levert het mij op?

De kosten of de prijs zijn bij Webdesign Meppel aantrekkelijk en concurrerend en zijn erg afhankelijk van wat u allemaal wenst. Wij stellen een prijs graag samen op basis van uw behoefte en doen het prijs voorstel op maat. Dat wil zeggen dat u betaalt voor wat u krijgt en gebruikt. Dus geen onnodige kosten die door ons in rekening worden gebracht.

Wij verzorgen ook API koppelingen met o.a. Bol.com, Booking.com, Snelstart en Visma

 

Wij geven graag advies en oplossingen aan u.