Webshop Starten?

Wilt u ook een eigen Webshop / Webwinkel starten?
Ja dat kan! Bij Webdesign Meppel kunt u zo snel mogelijk en heel scherp in kosten uw eigen professionele Webshop / Webwinkel starten.

Webshop / Webwinkel starten vanaf € 899,00

U kunt uw eigen webshop starten vanaf € 899,00. Bij Webdesign Meppel maken wij namelijk gebruik van handige software om uw Webwinkel / Webshop zo snel en professioneel mogelijk op te zetten. Het is dan wel zo eerlijk dat u alleen betaalt voor het verrichte werk! Er zijn veel webdesign bedrijfjes die beweren dat ze voor € 500,00 of minder wel voor u een Webwinkel / Webshop kunnen starten. Onze mening daarin is dat het dan een “13 in een dozijn product is ” daarmee kunt u zich niet onderscheiden in uw niche markt. Dat wilt u toch ook niet? “goedkoop is op de langere termijn duurkoop” met alle gevolgen van dien.

Snel reageren op marktveranderingen!

Als (beginnende) online marketeer moet u heel snel kunnen inspelen op hypes. Denk bijvoorbeeld aan een webshop beginnen om oranje T-shirts te verkopen. Het is dan erg slim om deze webshop voor de Koningsdag te beginnen. Daar kunnen wij u mee helpen! Bij ons is een professionele webshop / webwinkel binnen een week klaar.

Velen waren u voor

Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, hebben wij een team van ervaren programmeurs en marketingexperts. Wij hebben al vele bedrijven begeleid om een succesvolle webshop te beginnen. Wij zijn passioneel en professioneel bezig met ons vak. Daarin onderscheiden wij ons ook.

Wilt u ook professioneel en snel een webshop starten?

U kunt meteen contact opnemen met Frank Wellink, hij brengt samen met u uw behoeftes en mogelijkheden in kaart en geeft advies in welke keuzes u het beste kan maken.

Heeft u al een professionele webshop?

U hoeft natuurlijk niet een nieuwe webshop te beginnen om van deze gunstige prijzen te genieten. Heeft u al een webshop draaien? Dan kunnen wij u ook helpen bij het verbeteren van uw webshop. Vraag meteen een offerte aan voor het aanpassen van uw webshop.

Werkwijze Webdesign Meppel

U zorgt voor de koffie,
wij voor een advies

Persoonlijk contact, daar draait het bij ons om. Want een goede oplossing voor u, zoeken we het liefste met u. Wij kijken per project naar wat u als klant nodig heeft en spelen daar op in.

Dat kan een visitekaartje op internet zijn, een animatie, flyers, een nieuwe huisstijl, grafisch ontwerp / vormgeving, een responsive website, maar ook een complete webshop / webwinkel. We komen bij u langs en al pratende komen we gezamenlijk tot een plan.

Dit plan voeren we niet alleen uit, Webdesign Meppel ( Cloud Retailing ) beschikt over een vast netwerk van uitvoerders: ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen, noem maar op.

Met deze professionals bedenken we het plan. Webdesign Meppel begeleidt dit hele proces en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Kortom we nemen al uw zorgen uit handen. U heeft dus één vast aanspreekpunt. Wel zo helder.

Onze Professionals


Frank Wellink

Lees meer

Frank Wellink

Frank is een zeer klantgerichte professional met uitstekende analytische vaardigheden op het gebied van online en fysiek ondernemen. Hij onderhoudt directe communicatielijnen, luistert aandachtig naar de behoeften van klanten en levert creatieve en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij hun bedrijfsvoering.


Hielke Valkenburg

Lees meer

Hielke Valkenburg

Grafische vormgeving, marketing en social media expert.
Als de drijvende kracht achter Junto Media sinds 2014, heeft Hielke meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector en daarnaast in het versterken van de online zichtbaarheid voor ondernemers. Zijn specialistische vaardigheden omvatten online marketing, UX-design en webdesign, waarmee hij ondernemers ondersteunt in hun digitale groei en succes.


Pascal Boks

Lees meer

Pascal Boks

Maatwerk webdesign en development.
Pascal heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van webdesign en in het ontwikkelen van maatwerk internetoplossingen zoals websites, webshops en webapplicaties. Ook adviseert en ondersteunt Boksie in alle voorkomende processen op het gebied van internet. Denk hierbij hosting oplossingen, migraties en probleemoplossing van bestaande webapplicaties.

Carlien Tanahatoe Mijn naam is Carlien Tanahatoe, vrouw van Jamie en samen hebben wij drie prachtige kinderen. Vanuit mijn eigen opvoeding heb ik weinig meegekregen van het geloof. Echter was ik wel altijd nieuwsgierig naar God, hier wist ik tenslotte niets over. Wat is het verhaal precies, wie is Hij? Maar ook: wat houdt geloven eigenlijk in? Toen ik mijn man ontmoette begonnen deze vragen belangrijker te worden. Dit is alweer tien jaar geleden. Af en toe ging ik weleens mee naar een dienst, dit was niet altijd dezelfde gemeente. Wat ik hierin vooral merkte bij mezelf is dat het me vaak benauwde. Mensen kwamen vrij snel op me af met vragen en het voelde hierin voor mij alsof ik direct een keuze moest maken. Ik ben vanuit mezelf nieuwsgierig, wil ontdekken en ervaren. Maar soms wel vanaf de zijlijn. Op mijn eigen tempo wat voor mij prettig voelt. Die openheid mistte ik vaak als ik eens een dienst bezocht. Deze ruimte is er bij De Pelgrimsweg. Je mag gewoon zijn wie je bent. Je welkom voelen, maar vooral ook vragen kunnen stellen of bespreken waar je tegenaan loopt als mens in jou eigen reis. Om dit nu samen met mijn man, Simone & Andries vorm te mogen geven vind ik heel mooi.

Wilt u meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!