Website Hofstra Witgoed Wolvega

Voor Hofstra Witgoed in Wolvega, verzorgde Webdesign Meppel de realisatie van een nieuwe responsive Website.

De hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting in Meppel https://hofstrawitgoed.nl

Hofstra Witgoed Wolvega?

Hofstra Witgoed is sinds 1998 gevestigd in Wolvega. Bij ons kunt u terecht voor al uw witgoed apparaten zoals wasmachine’s, drogers, koelkasten vaatwassers Etc. Daarbij hebben wij ook een ruim assortiment aan inbouw apparatuur staan van een inbouw vaatwasser tot een inbouw koeler of koelkast en ovens.

Al uw apparatuur wordt gebracht en geïnstalleerd en het oude apparaat wordt mee retour genomen zowel het verpakking materiaal. Voor reparaties aan uw witgoed apparatuur kunt u ook bij ons terecht en kan u wasautomaat niet gerepareerd worden op dat moment, dan hebben wij een leen apparaat voor u staan.

Onze slogan luidt dan ook……. Weet wat u doet haal uw apparatuur bij Hofstra Witgoed..!!

Hofstra Witgoed in Wolvega is leverancier van o.a. de volgende merken:

Bosch, AEG, Siemens, Liebherr en Inventum. Mocht u toch een wens hebben om graag een ander merk te willen hebben. Schroom niet. Ook daar in kunnen we iets voor u betekenen.

Wilt u ook een alles in een website / webshop / portfolio / catalogus , voorraadkoppeling met uw kassasysteem, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.