Restyling Responsive Corporate Website Just Good Food

Voor Just Good Food B.V. verzorgde Webdesign Meppel de realisatie van de Restyling Responsive Corporate Website Just Good Food.

Over Just Good Food:

Just Good Food is een importeur van voornamelijk hoogwaardig kwalitatief Iers Rundvlees en Iberico Varkensvlees.

Just Good Food B.V. is voornamelijk actief op het vlak van import en voorraadhoudende distributie. Deze activiteiten vatten we samen onder de noemer “selling”.

Just Good Food B.V. kan u desgewenst van dienst zijn op gebied van inkoop. Dit kan bij (tijdelijke) afwezigheid van een ervaren inkoper of indien u expertise nodig heeft op het gebied van Rund of Varkensvlees. Just Good Food B.V. heeft connecties in binnen en buitenland. Deze activiteiten vatten we samen onder “ buying .”

Just Good Food B.V. heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van consumenten producten op basis van vers vlees. Het ontwikkelen van Angus burgers voor een landelijke retailer, vleesproducten met meatless toevoeging, BBQ producten op basis van verse grondstof en een verscheidenheid aan ovenschotels.
Desgewenst kunnen we u hiermee van dienst zijn op basis van een gerichte opdracht. Deze activiteit valt onder “developing”

Wilt u ook een alles in een website / webshop, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.