Custom Maatwerk Website Ontwikkeling Pitch & Putt Ruinerwold

Voor Buitengoed Weerwille, Pitch & Putt Ruinerwold verzorgde Webdesign Meppel de realisatie van een nieuwe Custom Maatwerk Website.

De webhosting wordt verzorgd door Rocket Hosting te Meppel. Buitengoed Weerwille

Over Buitengoed Weerwille, Pitch & Putt Ruinerwold

Buitengoed Weerwille

In het karakteristieke Drentse landschap is in 1998 in Ruinerwold de eerste Pitch & Puttbaan van Nederland aangelegd. In het verlengde van de Herenboerderij “Lange Tieme” ligt de prachtig in het landschap passende 18-holes baan. Lengteverschillen en hindernissen als zandbunkers, bomen en vijvers maken elke hole uitdagend en uniek.

Pitch & Putt op Buitengoed Weerwille in Ruinerwold

Pitch & Putt golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch & Putt uniek want je kunt het ook zonder golfervaring doen. De baan bestaat uit 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging.Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Gezellig en sportief uitje

Erop uit met vrienden, familie of met je collega’s? Kom een rondje golf spelen. Succes gegarandeerd. In kleine groepjes gaan jullie de competitie aan. De buitenlucht, uitdaging en competitie zorgen voor een aantal gezellige en sportieve uurtjes. Maak de belevenis compleet met een hapje en/of drankje.

Gevorderden

Voor de gevorderde golfer is de Pitch & Putt baan een perfecte trainingslocatie om de techniek te verbeteren. Door de vele kleine afstanden ben je continu bezig met het korte spel.Het is ook mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten. Kijk op onze pagina prijzen voor de mogelijkheden.

Pitch & Putt Golf staat voor:

  • golf voor iedereen vanaf 8 jaar
  • 9-holes of 18-roles ronde
  • sportieve activiteit
  • vrienden-, familie- of bedrijfsuitje
  • geschikte training voor gevorderden
  • all-in prijs (golfspel, materialen, instructie)

Wilt u ook een alles in een website / webshop, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.