Cursussen & Trainingen website beheren

Cursussen & Trainingen website beheren

Webdesign Meppel biedt u de mogelijkheid om een cursus bij u op locatie te verzorgen. U maar ook uw medewerkers kunnen dan gedurende de cursus een uitgebreide uitleg krijgen maar ook zelf doen. Om het beheren van uw website of webshop beter inzichtelijk te krijgen. Beter beheer leidt tot meer conversie zowel offline als online. Ook wordt door ons het belang van SEO nader uitgelegd en toegelicht voor een betere vindbaarheid in Google en verhoging van conversie.

Tevens behandelen wij het belang van verschillende social media. De social media die u nu toepast, is die wel toereikend? en bereikt u daar wel uw juiste doelgroep mee? Allemaal vraagstukken die aan de orde komen.

Maar ook over adwords campagnes en google analytics, bent u bij ons aan het juiste adres.

Relevantie en beweging in een website zorgen voor een betere Google positie. Zoals het bij een auto noodzakelijk is om na een aantal kilometers te tanken, is het ook voor de zichtbaarheid in Google nodig om te blijven optimaliseren. Webdesign Meppel streeft bij het onderhoud naar een betere conversie. Maandelijks rapporteren wij digitaal over de werkzaamheden en de groei van de website. Daarnaast vinden we het belangrijk om ook telefonisch contact te hebben zodat we weten wat er speelt. Op deze manier kunnen we u optimaal adviseren op het gebied van online marketing.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.