[vc_row background=”https://webdesignmeppel.nl/wp-content/uploads/2015/12/Sfeer-Tapas-Bar-Latasca-4.jpg” parallax=”1″ cover=”1″ overlay=”1″ fluid=”1″][vc_column][vc_column_text]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


U zorgt voor de koffie,
wij voor een Fotograaf

[one_half]Persoonlijk contact, daar draait het bij ons om. Want een goede oplossing voor u, zoeken we het liefste met u. Wij kijken per project naar wat u als klant nodig heeft en spelen daar op in. Dat kan een visitekaartje op internet zijn, een animatie, flyers, een nieuwe huisstijl, grafisch ontwerp / vormgeving, een responsive website,  maar ook een complete webshop / webwinkel.

We komen bij u langs en al pratende komen we gezamenlijk tot een plan. Fotografie is een belangrijk onderdeel van het visualiseren van uw website of huisstijl. Wij werken nauw samen met Dick Middendorp.

Dick is sterk en erg professioneel in alle facetten van fotografie. Tevens is hij zeer sterk in bedrijfsfotografie, product fotografie en in het maken van bedrijfsprofielen.

logo_locatiefotograaf_nieuw
[/one_half]

[one_half_last]Locatiefotograaf Dick Middendorp is geboren in ‘t Harde en getogen in Groningen. Hij woont in Meppel en werkt door het hele land op locatie, zowel binnen als buiten. Hij heeft een passie voor mensen en voor de natuur en zet zijn passie graag om in beeld.

Hij werd gegrepen door de fotografie op zijn 22e. Tijdens werkzaamheden voor Staatsbosbeheer voer hij op de Waddenzee, op ms De Harder. Hij bekeek de prachtige natuur op de Wadden door de ogen van een meevarende fotograaf. Hij heeft de camera daarna nooit meer losgelaten en ontwikkelde zich tot professioneel fotograaf met een praktijk die nog altijd groeit.

Ik probeer mensen te raken met mijn foto’s. Het zijn niet zomaar kiekjes. Mijn foto’s vertellen een verhaal en roepen iets op. Ze zetten aan tot nadenken, je kunt er niet gewoonweg aan voorbij gaan.

Zeer tevreden klanten

Al meer dan dertig jaar houdt Dick Middendorp zich bezig met fotografie. Hij is een bevlogen fotograaf die zijn vak tot in details beheerst, van het maken van de foto tot het eindproduct. Als één van de weinige fotografen maakt hij niet alleen de foto, maar bewerkt het beeld en drukt zelf af.

Uw opdracht is bij Dick Middendorp in goede, vaardige handen. Het resultaat mag er zijn. Hij neemt geen genoegen met tevreden klanten maar streeft naar zeer tevreden klanten.[/one_half_last]

 

Wilt u meer weten  en ook professionele foto`s voor een alles in een website / webshop / catalogus / apps / voorraadkoppelingen, meer conversie, omzet een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding?

Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

over_ons_fw_2015
u-zorgt-voor-de-koffie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]